Izvor:
05.05.2017 u 03:07
0

ISPOVEST LJ. B. (32): Pijan prebio i silovao bivšu devojku, pa pretio da će opet!

„Kučko jedna! Sad sam te je*o kao kučku! A i sutra ću ponovo doći da te je*em”, ovim rečima je S. M. (41) iz Prahova kod Negotina zapretio bivšoj devojci Lj. B. (32) nakon što ju je, kako ona tvrdi, silovao u njenoj kući u selu Bukovče.

Ona navodi da su te pretnje bile presudne da ga prijavi policiji, koja ga je uhapsila. Kako tvrdi, 2. maja, pola sata iza ponoći u njenu kuću je pijan došao njen bivši partner S. M., koji je vikao na njenog sina, a potom ju je udario i prisilio na seks.

Bila sam s kumovima i vraćala sam se kući, kada sam ispred kapije ugledala S. M. Pitao me je gde sam bila, a potom je počeo da me vuče za ruku. Galamu je čuo moj sin, koji je izašao napolje. Međutim, S. M. mu je naredio da se vrati unutra. Udario me je dva puta, a potom odvukao do stare kuće. Tukao me je, pa me je silovao – tvrdi Lj. B.

Ona kaže da je sa S. M. bila 10 godina u vezi, ali da su pre oko mesec i po raskinuli.

Prekinula sam vezu jer više nisam mogla da podnesem njegovo maltretiranje. Tri puta sam ga prijavljivala za nasilje, ali sam prijave dva puta povlačila jer mi ga je bilo žao. Treći put je našao svedoke, koji su rekli da sam samu sebe tukla – tvrdi Lj. B.

Ona dodaje da ovo nije prvi put da ju je S. M. napastvovao.

Došao je pijan na Veliki četvrtak. Tada sam prećutala jer me je bilo strah, ali nakon ovoga šta je uradio, prijavila sam jer ga se bojim. I sad dok je u pritvoru se bojim i reagujem na svaki šum – tvrdi Lj. B.

Ona tvrdi da ju je S. M. silovao jer želi da je drži u strahu kako ne bi otišla u inostranstvo. S druge strane, roditelji S. M. tvrde da je Lj. B. zvala njihovog sina da dođe u posetu.

Naš sin ima ženu i decu, koja su ovde kod nas. Otkad je sa Lj. B., ženu i decu ne gleda. Koliko sam čuo, tog dana je bio negde s prijateljima, a ona ga je više puta zvala. Navodno, kada je otišao kod nje, tu je zatekao i neke muškarce, pa ih je sve pretukao, nakon čega je uhapšen. Sad kažu i da ju je silovao. Ne znam šta da mislim, valjda će to policija raspetljati. Naš sin pored Lj. B. ima još jednu prijateljicu. A koliko znam, Lj. B. ga ne pušta i celu zimu je proveo kod nje, gde su zajedno pili – tvrdi B. M., otac uhapšenog.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter