Izvor:
05.05.2017 u 13:48
0

SUPRUG JELENE MARJANOVIĆ PROGOVORIO O LJUBAVNOJ VEZI SA JEDNOM PEVAČICOM: Mnogo mi je teško!

Zoran Marjanović (38), suprug brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) kaže da nije u ljubavnoj vezi sa pevačicom kojoj komponuje pesme, kako su pisali mediji.

On ističe da još nije preboleo Jelenu i da mu ne pada na pamet da uplovi u novu ljubavnu vezu.

Kakva, bre, nova devojka, kakva pevačica?! Te čaršijske priče o tome da imam devojku čista su glupost. Moje rane na duši su još sveže i velike. Evo, da budem iskren, još se nisam vratio poslu, jer mi je mnogo teško. A kako se nisam vratio poslu, nisam u kontaktu sa ljudima s estrade, a kamoli da postoji nekakva pevačica – rekao je Marjanović za Alo.

On dodaje da u ovom trenutku u njegovoj duši vlada pustoš, ali da se bori zbog ćerke Jane i sina Uroša, iz prvog braka.

Ne mogu reći da ću ceo život u budućnosti ostati sam, ne znam šta će biti, ali sada u mom srcu nema mesta za drugu ženu – kaže Marjanović i dodaje da mu je sada najbitnije da ubica njegove supruge bude uhapšen.

Izvor: Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter