Izvor:
06.05.2017 u 00:26
0

Drama u Ivanjici: Medved napao drvoseče, odbranili se motornom testerom!

Goran Marković i njegov sin Ðorđe (24) iz ivanjičkog sela Pridvorica slaviće 2. maj kao novi rođendan, jer su preživeli susret "prsa u prsa" – sa mečkom.

Prema Goranovim rečima, on i sin krenuli su u šumu Crepujnik kako bi spremili nešto drva za prodaju.

"Radili smo dosta pa smo se i zamorili, kako to mi seljaci radimo, predahnuli smo uz malo jela koje smo poneli, ali samo što smo seli, čulo se neko šuškanje. Ispred nas na put je iskočila srna", pripoveda Goran i dodaje da su se i njenom pojavom iznenadili.

Sin je, prema njegovim rečima, odmah pošao ka traktoru po telefon kako bi fotografisao srnu, ali se sa druge strane puta čulo lomljenje granja.

"Pomislili smo da je možda još jedna, pa smo obojica pošli ka traktoru da je bolje vidimo, ali je pred nas izašla ogromna mečka i krenula pravo ka nama", kaže Marković, preneo je Glas zapadne Srbije.

U tom strahu, potrčali su ka traktoru gde im je stajala sekira i motorna testera.

"Sin je dohvatio sekiru, ja motornu testeru, od silnog straha nisam mogao da je upalim, a mečka je bila sve bliže nama", navodi Goran.

U zadnjem trenutku je kako kaže, uspeo da pokrene testeru i mečka je valjda uplašena od zvuka zastala i okrenula se u suprotni pravac.

Marković tvrdi da su i ranije meštani nailazili na tragove ove životinje ali da niko nije imao "bliski susret" kao on.

"Verujte mi da dugo neću ići u šumu, toliki strah sam preživeo", zaključio je Marković.

tanjug.rs
Foto: Twitter/NetPress_MK,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter