Izvor:
06.05.2017 u 01:20
0

Detalji brutalnog ubistva u Sremskim Karlovcima: ZADAVILA MAJKU, PA PRIMALA SAUČEŠĆE!

Dušanka Božić (59) ubila je majku Nadu Jančić (85) u stanu, pa obukla crninu i primala saučešće od komšija. Ubrzo je uhapšena, u policiji je priznala zločin.

Dušanka Božić (59) u sredu je štapom zadavila svoju majku Nadu Jančić (85) u stanu u Sremskim Karlovcima, a zatim je obukla crninu i primala saučešće od komšija, rekavši im da joj je majka preminula! Dušanka je ipak ubrzo uhapšena i u policiji je priznala zločin.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, ona je pred istražnim organima kazala da je štapom ugušila majku dok je ležala na krevetu.

Ona će danas biti izvedena pred nadležnog tužioca i očekuje se da će joj biti određen pritvor do 30 dana – naveo je naš izvor.

Komšija nam je ispričao da je kobnog dana zatekao Dušanku ispred stana.

Sa njom su bili policajci, i pošto sam je video u crnini, upitao sam je da li joj je majka preminula. Odgovorila mi je da jeste i ja sam joj izjavio saučešće. Tek malo kasnije sam saznao da je ona uhapšena za ubistvo majke – priča šokirani komšija iz naselja Dudara.

Dve žene su, inače, živele same u zgradi na prvom spratu, u Ulici Dositeja Obradovića. Niko ih nije posećivao, a komšije kažu da su rodom iz Bašaida kod Kikinde. Dušanka se pre petnaestak godina razvela od muža, koji sa njihovim sinom sada živi u SAD.

Niko im nije dolazio u stan, pa ne znamo da li su imale prijatelje. Nada se kretala pomoću štapa, bila je i nagluva, pa se iz njihovog stana često čula galama. Dušanka je bila lečena od psihijatrijskih bolesti, zbog čega je i penzionisana, a bila je stalno u depresiji, najviše zbog toga što nije viđala sina. Međutim, samo ona zna šta je bio okidač da ubije majku. Kako sam čula, policiju je pozvala petnaest minuta nakon što je ubila Nadu – navela je starija komšinica i dodala da zbog svađa majke i ćerke niko nikada nije zvao policiju, jer nije bilo fizičkog nasilja.

U policiji kažu da za sada ne može da se priča o motivima porodične tragedije.

Utvrđeno je da su se u sredu oko podneva žestoko posvađale i da su se iz njihovog stana čule psovke i vika. Ipak, trenutno nije moguće reći oko čega su se posvađale. Dušanka je odmah nakon hapšenja samo kratko rekla: "Nije htela da me pusti da idem." Kada su je policajci pitali da li je zbog toga ubila majku, odgovorila je: "To je moja stvar" – kazao nam je sagovornik.

Pre nego što je ugušila Nadu, Dušanka ju je i više puta udarila u lice.

Po modricama i povredama pronađenim na licu i vratu ubijene pretpostavljamo da je osumnjičena više puta udarila majku, a onda joj na lice nabila jastuk. Kada je starica pokušala da se odbrani štapom kojim se služila pri hodanju, Dušanka ga je zgrabila i pritisla joj ga preko vrata– objašnjavaju u policiji.

informer.rs
Foto: pixabay.com, pexels.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter