Izvor:
09.05.2017 u 17:06
0

MUP DOSTAVIO NOVE DOKAZE O POGIBIJI GARDISTA: Evo šta sadrže!

Ministarstvo unutrašnjih poslova dostavilo je jednom od punomoćnika porodica gardista nastradalih 2004. godine u kasarni u Topčideru, nove podatke u vezi sa tragičnim događajem.

Punomoćniku Predragu Saviću podaci su dostavljene na njegov zahtev, a tiču se provere navoda određenih osoba iz bezbednosnih struktura da su gardisti Dragan Jakovljević i Dražen Milovanović ubijeni, prenosi list Politika u izdanju za utorak.

Advokat nije želeo da otkriva sadržinu tog dopisa jer je reč o poverljivim podacima. Savić nije mogao da kaže da li je Komisija za ispitivanje okolnosti pod kojima su stradala dvojica gardista, koja je početkom decembra prošle godine osnovana na inicijativu premijera Aleksandra Vučića, počela rad.

"Nemam podatke o tome. Možda rade interresorno, tako što svaka služba obavlja svoj posao, ali članovi komisije ne održavaju sastanke", kazao je Savić.

Izvor: Alo
Foto: Facebook/Bojan Nikola Svrdlin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter