Izvor:
10.05.2017 u 14:07
0

AMBASADOR U KOMI: Bio meta TERORISTA?!

Ambasador Srbije u Libiji Oliver Potežica, koji je pre nekoliko dana povređen na službenom putu u saobraćajnoj nesreći u Tunisu, teškog je zdravstvenog stanja i lekari bolnice u primorskom gradu Sus mu se bore za život.

Ministarstvo spoljnih poslova, u saradnji sa tunižanskim vlastima, istražuje sve okolnosti ove nesreće. Zasad nije isključena ni mogućnost da je reč o namerno izazvanoj saobraćajnoj nesreći. Izvori navode da se ispituje da li je Potežica bio meta terorističkih ili kriminalnih grupa.

Potežica je bio sam u automobilu, sa kojim je sleteo s puta a u ovoj saobraćajnoj nesreći nije bilo drugih povređenih.

On je u komi i ima brojne prelome i hematome. Automobil kojim je upravljao poslat je na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je neko namerno izazvao određeni kvar.

Potežica je bio na odobrenom službenom putu za Tunis, neophodnom za funkcionisanje ambasade u Tripoliju.

On se već jednom, 28. novembra 2015. godine našao na meti terorističko – kriminalnih grupa. Tada je u napadu na kolonu vozila, u kojoj je bio i srpski ambasador, u gradu Sabrati, na putu za Tripoli, oteto dvoje službenika naše ambasade u Libiji, vezista Slađana Stanković i vozač Jovica Stepić.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter