Izvor:
10.05.2017 u 16:17
0

ZMIJA UJELA RADNIKA U FABRICI U KRAGUJEVCU!

hitna1

U krugu fabrike automobila „FCA Srbija“ u Kragujevcu radnika Dejana P. (38) ujela je zmija otrovnica!

Kako saznajemo u Hitnoj pomoći, „medicinska ekipa je stigla juče u poslepodnevnim satima, a incident se dogodio blizu izlaza iz fabrike, kod kapije „Šest topola“. Šarka je ugrizla nesrećnog čoveka za podlakticu. Zahvaljujući brzoj intervenciji lekara, nije bio životno ugrožen.

Incident se dogodio dok se grupa radnika nakon završene smene vraćala kućama. Pre izlaska iz fabričkog kruga, videli su zmiju. Tada je Dejan P. Ne sluteći da se radi o otrovnici zmiju uhvatio za rep, ali ona se izvila i ugrizla ga za ruku. Zmija je potom utekla, a njegovi drugovi su pozvali lekare.

Prema rečima Vanje Đorđević, portparoke kragujevačkog Kliničkog centra, „pacijent je primljen na Infektivnu kliniku, gde je dobio neophodnu terapiju, koja sledi prema važećim protokolima“.

Primio je serume koji neutrališu zmijski otrov, antidepresive i antitetanus. Danas će nakon još jednog pregleda biti pušten na kućno lečenje.
Zmije su česta pojava u ovom delu grada, zbog blizine reke Lepenice i glodara kojih u njenom slivu ima mnogo, a koji su omiljena hrana zmija.

Izvor: alo.rs
Foto: Pixabay, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter