Izvor:
10.05.2017 u 22:55
0

IZBODEN MLADIĆ (26) ZBOG LJUBOMORE: Krvavi sukob kod Aleksinca!

M.M. (26) iz aleksinačkog sela Prćilovica izboden je danas nožem u Gornjem Krupcu, a prema prvim informacijama za njegovo ranjavanje osumnjičen je njegov poznanik S.Đ. iz ovog sela.

Do tragedije je došlo u dvorištu njihove prijateljice T.R. u Gornjem Krupcu a prema nezvaničnim informacijama povodo sukoba je bila ljubomora jer su obojica bili za nju zainteresovani.

Ranjenog čoveka je do niškog Urgentnog centra dovezla baš T.R.

– Sadila sam pasulj u dvorištu kada sam čula viku, i videla S.Đ. koji je bio vidljivo uznemiren. Zatim se pojavio i M.M. i odmah su počeli da se svađaju. Pre par dana su takođe došli u sukob, navodno zbog nekog duga od 400 dinara. Šta se tačno desilo ne zna, čula samo vrisku i videla S.Đ. kako pada. Odmah sam ga stavila u kola i dovezla do Niša. Mnogo sam se nasekirala, znam da će svi mene da okrive za to što se desilo. Ja nisam imala ništa ni sa jednim od njih, ako su oni nešto umislili do je njihova stvar. Sada brinem za obojicu, i za ovog izbodenog i za ovog što je izbo – kazala je T.R.

Kako saznajemo, M.M. je zadobio povrede grudnog koša sa probojem plućne maramice i u toku je njegova dijagnostika.

Policija je potvrdila da je u 14.50 sati dobila prijavu ovog dogadjaja te da je u toku uviđaj.

Kurir

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter