Izvor:
11.05.2017 u 13:06
0

KOSOVSKI KRIMINALCI KRIJU DVOSTRUKOG UBICU: Motiv ljubomora!

Goran Petrović zvani Mazga (24) iz Pasjana, koji je osumnjičen da je u prošli četvrtak uveče usmrtio suprugu i taštu a ranio ćerkicu od godinu dana, skriva se na Kosovo, saznaje „Alo!”.

Kako saznajemo, iako za njim tragaju srpska i kosovska policija, on je u petak nakon ubistva lociran u svom mestu Pasjan, kraj Gnjilana.

– Nakon što se saznalo da je Petrović osumnjičen za ubistvo supruge Jovane Petrović (21) i tašte Dušice Ivanović (44), digla se na noge srpska policija, a i žitelji Kosovskog Pomoravlja. Dok je srpska policija proveravala njegove štekove i saradnike po Nišu, Vranju i Bujanovcu i blokirala prolaze, pojačala kontrolu granica, veruje se da je iste večeri nakon masakra Petrović ilegalno ušao na Kosovo.

– Dobili smo informaciju da je Petrović u petak viđen u svom mestu, u blizini kuće. Odmah je počela potraga za njim, međutim, nestao je – priča naš sagovornik upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, veruje se da mu pomoć u skrivanju pružaju njegovi prijatelji iz kriminogene sredine, isti oni koji su i nadgledali njegovu ubijenu suprugu.

Nakon informacije da se Petrović skriva u Kosovskom Pomoravlju, podignuta je i tamošnja policija, a meštani su se se organizovali kako bi čuvali drugare s kojima je Jovana u dva navrata izašla u kafić. Ništa se ne želi prepustiti slućaju, jer postoje indicije da za svoje neslaganje sa bivšom suprugom okrivljuje druge, pa se tako veruje da je umislio da je ona imala nešto s jednim od njih. Zbog toga je i na sam dan sahrane bio primetno veći broj policajaca, kako u uniformi, tako i u civilu – rekao ja naš sagovornik upoznat sa slučajem.

Naime, Petrović na Kosovu ima svoju ekipu kriminalaca i siledžija, preko kojih je i ranije pretio supruzi Jovani nakon što ga je u maju prošle godine ostavila. Jovana se tada sa dvomesečnom ćerkicom K. P. vratila u roditeljsku kuću u selo Glogovce, dok je Goran, posle niza razbojništava i pljački na Kosovu, pobegao na jug Srbije, gde je uglavnom boravio na relaciji Niš-Vranje. Od tada je Jovani neprestano pretio na Fejbuku, ali je u nekoliko navrata slao i svoje prijatelje u Glogovce, koji su pratili njeno kretanje i za koje se sumnja da su mu dojavili da je izašla s društvom u kafić. Zbog tih pretnji, uplašena žena uglavnom nije ni izlazila iz kuće. Najverovatnije je da su Goranu sada ti isti prijatelji pomogli da pobegne posle zločina i organizovali njegovo skrivanje.

Da potsetimo, dvostruko ubistvo i ranjavanje deteta dogodilo se 4. maja oko 18 sati na putu Bujanovac-Gnjilane kod albanskog sela Lučane, kada je Petrović ubio svoju bivšu suprugu Jovanu i njenu majku Dušicu Ivanović iz sela Glogovac kod Kosovske Kamenice.

U pljački uzeo 23.000 evra!

Petrović je stari znanac kosovske policije, jer je bio akter dve oružane pljačke u srpskom selu Šilovo, kod Gnjilana. On je sa svojim drugom 15. decembra 2015. maskiran izveo oružanu pljačku menjačnice i benzinske pumpe „Puls oil” u selu Šilovo, kod Gnjilana. Razbojnici su tada odneli 23.000 evra. Pljačku menjačnice i benzinske pumpe u Šilovu ovaj tandem pokušao je 21. jula 2016. Kamere su snimile dolazak razbojnika motociklom, kao i da su bili naoružani pištoljem i puškom. Njima se suprotstavilo nekoliko meštana, od kojih je troje lakše ranjeno. Jedan napadač je uhvaćen.

Izvor: Alo
Foto: Printscreen/Косовска Митровица

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter