Izvor:
11.05.2017 u 17:41
0

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Horor u Smederevu: DEVOJČICA RAZBILA GLAVU DRUGARICI, RODITELJI ĆUTE!

Vršnjačko nasilje u Srbiji je sve masovnija pojava, koja je znatno izraženija u osnovnim, nego u srednjim školama, pokazuju mnoga istraživanja. Gotovo svaki drugi osnovac imao je neposredno ili indirektno iskustvo sa vršnjačkim nasiljem, dok je takvo iskustvo imalo nešto više od polovine učenika u srednjim školama.

Poslednji slučaj vršnjačkog naselja potresao je Smederevo, i osnovne škole "Dr Jovan Cvijić" i "Sveti Sava" iz tog grada.

Prema rečima direktora škole "Sveti Sava" Veselina Stojkovića, akteri nasilja su učenica sedmog razreda S.A. iz OŠ "Sveti Sava" i učenica osmog razreda N.P. iz OŠ "Dr Jovan Cvijić", koja je u tuči izvukla deblji kraj i zadobila povrede.

Inicdent se u holu osnovne škole "Dr Jovan Cvijić".

Mi smo preduzeli sve mere koje su u našoj zakonskoj mogućnosti. Sazvali smo tim za zaštitu nasilja, i poslali izveštaj ministarstvu prosvete, a intervenisala je i policija – rekao je direktor škole OŠ "Sveti Sava", i dodao da čekaju policijski izveštaj o ovom incidentu.

Jedino što mi možemo da uradimo, je da smanjimo ocenu iz vladanja devojčici S.A. i meni je žao što je to jedina kaznena mera – rekao je direktor uz obrazloženje, da su roditelji devojčice obavešteni o svemu, ali da se nisu odazvali njegovom pozivu.

POGLEDAJTE:

HappyTv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter