Izvor:
15.05.2017 u 12:21
0

DEVOJKA IZAZVALA UDES, A MOMAK JE KRVAVU VUKAO PO ULICI: Bizarna saobraćajka u Surčinu!

Devojka stara oko 24 godine povređena je u bizarnoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 23.30 sati dogodila u Surčinu! Kako Kurir saznaje, mladić i njegova devojka bili su u vozilu koje je iznenada skrenulo s puta.

Očevidac sa mesta nesreće ispričao je za Kurir da se mladi par posvađao u automobilu, a u afektu devojka je naglo povukla volan, pa je vozilo skrenulo sa puta i sletelo u jarak!

Pošto je auto oštećen, mladić je potpuno pobesneo i izvukao devojku, koja je u sudaru već bila povređena!

– Oboje su izašli iz vozila. Ona je bila krvava, a on ju je vukao po asfaltu i vikao "glupačo, što si mi trznula volan". Ubrzo se na licu mesta skupilo tridesetak ljudi. Jedva smo uspeli da spasemo devojku, sve vreme je vikao na nju. Jedva smo uspeli da je otrgnemo iz njegovih ruku – ispričao je očevidac ovog događaja i dodao da se pretpostavlja da je devojka zbog ljubomore namerno izazvala udes, ali i da je sreća da nisu išli prebrzo.

Kako saznajemo, povređena devojka je prevezena u Urgentni centar. Zasad nije poznat stepen povreda. Na licu mesta intervenisala je i policija.

Izvor: Kurir

Foto: Twitter/Business Insider UK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter