Izvor:
15.05.2017 u 20:13
0

AKCIJA CARINIKA U KURIRSKOJ SLUŽBI: Zaplenjeni mobilni, parfemi, suplementi za bodibildere! (FOTO)

Carinici su prilikom kontrole centralnog magacina kurirske službe u Beogradu, otkrili i zadržali veliku količinu robe bez prateće dokumentacije o plaćenim carinskim i drugim dažbinama.

Sporna roba, čija će vrednost tek biti utvrđena, pronađena je u pošiljkama iz Subotice dopremljenim do centralnog magacina kamionom kurirske službe beogradskih registarskih oznaka.

Najpre je u četiri pošiljke istog pošiljaoca iz okoline Subotice pronađeno 16 mobilnih telefona, a nakon toga su u jednoj od pošiljaka upućenoj iz Čantavira pronađena još tri ajfona.

Daljom kontrolom su u pošiljkama pošiljaoca iz Starog Žednika carinici pronašli preko 17 kilograma različitih suplemenata koji se koriste u bodibildingu.

U paketu na kojem je naznačena adresa pošiljaoca iz Subotice pronađeno je preko 10 kilograma suplemenata koji se koriste u bodibildingu.

U još jednoj pošiljci iz Subotice pronađeno je nešto više od 15 kilograma već pomenutih suplemenata.

U nekoliko pošiljka iste osobe sa Palića pronađeno je oko 342 muška i ženska parfema poznatih robnih marki, za koje se pretpostavlja da su originalni.

Sva roba će biti zadržana dok se ne okončaju pokrenuti prekršajni postupci.

Foto: Carina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter