Izvor:
16.05.2017 u 00:15
0

DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE U NIŠU: Udarac je bio toliko silovit, da je dečaku pala patika s noge!

U. I. poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas u 14.40 sati na Bulevaru Nikole Tesle u blizini Centra za obuku pasa kasarne “Knjaz Mihajlo” u Nišu.

Dečaka koji je prelazio ulicu, svojim vozilom “folksvagen polo” niških registarskih tablica pokosio je Nišlija L. P. (20), kome je određeno zadržavanje do 48 sati zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Prema rečima očevidaca, dečak je pretrčavao kolovoz kada je naišlo vozilo.

Mi smo bili u istom autobusu, ali je on izašao na autobuskoj stanici, jer živi u obližnjem naselju “Stevan Sinđelić”. Samo trenutak kasnije čuli smo zvuk kočenja i strašan udarac. Izašli smo iz autobusa da vidimo šta je bilo i videli da je mrtav. Udarac je bio tako silovit da mu je sa noge spala patika – priča jedan od dečaka koji je putovao sa nastradalim.

Vozač “folksvagena” je uzaludno pokušavao da izbegne dečaka koji se iznenada našao na kolovozu, pa je u toj nameri velikom silinom udario u banderu na razdelnoj stazi bulevara. Od siline udarca, vozilo je pretrpelo velika oštećenja, ali je vozač prošao bez povreda.

Ubrzo je na mesto nesreće stigla dečakova rodbina. Majka nastradalog je jaukala:

Kako ću bez mog deteta… dok su je tešili ostali članovi porodice među kojima i dečakov otac. Hitna pomoć je više od sat vremena pružala pomoć potrešenoj rodbini preminulog mališana.

Nakon okončanog uviđaja telo nastradalog petnaestogodišnjaka prebačeno je na Institut za sudsku medicine radi obdukcije. Policija je obavila uviđaj a saobraćaj na Bulevaru Nikola Tesla skoro tri sata je preusmeravan na ulicu pored Tehničkih fakulteta.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter