Izvor:
16.05.2017 u 16:44
0

NA KUĆNOM PRAGU OSTALI SU KRVAVI TRAGOVI: Otac joj dao pištolj da puca, a ona se ubila naočigled cele porodice!

Kristina Aleksandrović (15) iz Malajnice kod Negotina, počinila je samoubistvo naočigled porodice. Po svemu sudeći to je uradila zbog – neuzvraćene ljubavi!

Njen brat Nenad Aleksandrović (14) opisao je trenutak kada se njegova sestra ubila u dvorištu porodične kuće.

– Tata je pištolj stavio na sto. Kristina je htela da puca, ali joj tata nije dao. Onda je terala mene da ga pitam, pa je pristao. Izašli smo na poljanu ispred kuće. Sestra je opalila metak u vazduh, a onda pitala tatu: "Je l' ima još metaka?" On joj je rekao da ima još jedan u cevi. Ne znam kako se to dogodilo. U sekundi je usmerila pištolj na čelo i pucala. Pala je kao sveća.

Kristina je bila učenica prvog razreda Poljoprivredne škole "Rajko Bosnić".A o njenoj ljubavi koja je za nju na kraju bila kobna pričala je samo drugaricama. Njen brat je kako kaže tek kasnije saznao za tu vezu. Njene drugarice rekle da nije mogla da se pomiri sa tim što su raskinuli. Poslala mu je na vajber poruku "Hoću da budem samo sa tobom".

Te kobne noći Kristina je insistirala da joj otac Zorislav Đorđević da pištolj. On to, međutim, nije želeo. Na kraju su ga zajedno ubedili da im dozvoli da pucaju iz "tetejca", kalibra 7,62 milimetra.

Nakon što je pucala sebi u glavu, otac i brat su Kristinu uneli u kuću, ali ona više ni reč nije mogla da izusti. Na kućnom pragu su ostali krvavi tragovi pored kojih rodbina i drugovi pale sveće.

Kristinin otac Zorislav Đorđević zadržan je pritvoru do 48 sati zbog teškog dela ugrožavanja opšte sigurnosti.

On je često je svojoj deci davao pištolj da pucaju. Kristina je pucala i pre ove kobne noći, a dečak znatno češće. Odakle Zorislavu pištolj, ukućani ne znaju da kažu.

happytv/novosti
foto:facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter