Izvor:
17.05.2017 u 14:41
0

Horor u Velikoj Plani zbog jezive igrice „Plavi kit“: DEČAK SE KASAPIO HEMIJSKOM!

Ozloglašena ruska igrica Plavi kit koji navodi tinejdžere da se seku žiletom, ubadaju iglom, a na kraju i ubiju, uzela je svoju prvu žrtvu u Srbiji.

Dečak (13) iz Velike Plane sekao se hemijskom olovkom po ruci. Na sreću njegovi roditelji su na vreme primetili povrede i odvratili ga od bolesene igrice, a slučaj prijavili policiji.

– Prvi slučaj samopovređivanja na koje navodi Plavi kit u Srbiji je otkriven nakon što su Z.V. i njegova supruga D.V. iz okoline Velike Plane prijavili policiji da su zatekli maloletnog sina s ogrebotinama po ruci.

– On je priznao da se isekao zbog igrice. Dečak je rekao da je od druga iz odeljenja čuo da ta igrica postoji, onda ju je instalirao na svom mobilnom telefonu –

Prema njegovim rečima učinio je to iz znatiželje, a kako nije najbolje razumeo engleski jezik, na osnovu objavljenih fotografija koje su neka vrsta uputstva, video je šta treba da uradi. Na slici je bila ruka na kojoj su vidljive posekotine. Dečaj je shvatio da treba da uradi isto i povredio se.

Dečak je samo jedanput igrao igricu. Rekao je da nije sklon samoubistvu i da je povrede sebi naneo iz znatiželje. Srećom, neko u porodici je na vreme primetio povrede i na vreme reagovao.

Filip Budeikin (21), koji je osmislio bolesnu igru Plavi kit namenjenu samoubistvu labilne dece, priznao je zločine i kazao kako su njegove žrtve “biološki otpad” i da su bile srećne što će umreti i da on na taj način “čisti društvo”.

On se sada nalazi u zloglasnom zatvoru Kresti u Sankt Petersburgu.

Srpskitelegraf
Foto: Twitter/Zvezdniy1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter