Izvor:
17.05.2017 u 14:50
0

ZORAN MARJANOVIĆ NA TRAGU REŠENJA ZLOČINA: Jelenu nije ubio kamiondžija, nego neko iz Borče!

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene (33) sluti ko bi mogao da bude zločinac sa borčanskog nasipa, što bi moglo da pomogne da se konačno uhapsi njen ubica.

– U moru priča koje se pominju oko ubica moje Jelene do nas je dolazi jedna koja nam je zaparala uši – Jelenu je ubio čovek iz Borče kojeg je poznavala – rekao je za Blic Zoran Marjanović.

Od svih priča koje su došle do porodice Marjanović, ova ih je najviše potresla jer je najlogičnija.

– Prema tim informacijama, on i Jelena su se dobro poznavali. Međutim, niko od nas njega nije poznavao, niti je čuo za njega – priča Zoran iako kaže da ne zna ko bi to mogao da bude, kao ni koji mu je motiv.

Nada se da bi policija svakog časa mogla da pronađe pravog ubicu.

– Da znam kako se zove i ko je on, ja bih bio najsrećniji čovek na svetu. Ova agonija bila bi završena. Verujem da je samo pitanje trenutka kada će policija izaći sa njegovim imenom i reći da je uhapšen – kaže Zoran.

Ovim je jasno stavio do znanja da ne misli da je Jelenu ubio neki kamiondžija koji je ubio devojke u Austrij i Nemačkoj.

– Od kada sam prvi put čuo da je Jelenu ubio kamiondžija, to mi je zvučalo nelogično. Baš će Nemac da dođe na nasip u Crvenku i da ubije moju ženu. Crvenku i Borčanci slabo poznaju, a baš će je on znati – ističe Zoran.

Shodno tome, našoj policiji još nisu dostavljeni rezultati upoređivanja DNK profila nađenog na mestu ubistva pevačice sa biološkim tragovima ubica devojaka u Nemačkoj, odnosno Austriji.
Osim toga, iako su devojke u Nemačkoj i Austriji ubijene dok su džogirale, one su pre ubistva silovane, što sa Jelenom nije bio slučaj. Osim toga, postoji još neslaganja jer su devojke usmrćene u blizini parkinga za kamione i bila je nedelja, dok je Jelena usmrćena u subotu.

Blic
Foto: Twitter/VOLIMPODGORICU

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter