Izvor:
17.05.2017 u 18:38
0

MIGRANT PEDOFIL SPOPAO DEČAKA (13): Stavio mi je ruku preko trenerke i počeo da me pipa!

Avganistanac uhvatio dečaka za polni organ usred parka u Obrenovcu! Pedofil Said Habibulah (28) iz Avganistana odmah je sklonjen sa ulice, a sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana.

Migrant se sumnjiči da je bez ikakvog povoda pipkao M. C. (13) dok je sam sedeo na klupi u parku u ulici Milosava Pavlovića, pored izbegličkog kampa u Obrenovcu. Kako “Alo!” saznaje, dečak se našao na meti pedofila posle fudbala sa migrantima, kada su se njegovi drugovi razišli i otišli kućama.

– U subotu smo moji drugovi i ja igrali fudbal sa migrantima. Ranije smo išli u park da igramo fudbal sa tom ekipom. Mislio sam da su i drugi migranti normalni kao oni… Moji drugovi su se razišli posle fudbala, a ja sam seo na klupu pored jednog migranta, da malo predahnem. On mi je iznenada stavio ruku preko trenerke i dodirnuo me za polni organ. Odmah sam mu sklonio ruku i krenuo u bazu, sklonište od granja koje smo drugovi i ja napravili pored parka. Znao sam da me prati u stopu. Čuo sam njegove korake, pošto u tom delu parka ima puno grančica i pucketale su ispod njegovih nogu! Ušao sam u sklonište i šćućurio se unutra. On je došao samo do klupe, koja se nalazi ispred i stao. Onda se okrenuo leđima, skinuo farmerke i pokazao mi golo dupe. Odmah sam istrčao iz baze i potrčao prema kući, koja se nalazi u ulici pored parka. Na pola puta sam sreo komšiju i zatražio pomoć – ispričao je uplašeni dečak.

Incident se dogodio 13. maja oko 16 sati u parku kod izbegličkog kampa u Obrenovcu. Migrant se sumnjiči da je prišao dečaku i dodirnuo mu polni organ, a onda mu okrnuo leđa, skinuo farmerke i donji veš i pokazao mu zadnjicu!

Policijska uprava za Beograd potrvdila je juče da su policajci uhapsili migranta u nedelju, zahvaljujući hrabrom dečaku, koji ga je prepoznao i tajno slikao mobilnim telefonom. Avganistanac se sumnjiči za krivično delo nedozvoljene polne radnje.

– Dečak je u nedelju otišao u park da proveri da li je pedofil još tamo. Kada se dovoljno primakao, odmah da je prepoznao. Slikao ga je neprimetno telefonom i fotografije odneo policijskim inspektorima, koji su ga brzo uhapsili – saznajemo od izvora bliskog ovom slučaju.

Istraga koja je pokrenuta trebalo bi da utvrdi da li je migrant napao još neko dete u Obrenovcu. Ukoliko protiv njega bude podignuta optužnica za nedozvoljene polne radnje, preti mu kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

Migrantima iz prihvatnog centra je ograničeno kretanje posle incidenta koji je prijavljen 1. februara. Tada je Predrag V. prijavio da su četvorica migranata napala njegovu sestru na ulici i navodno pokušala da joj otmu kolica sa bebom. Istraga je pokazala da su mladići koji su bili u društvu žene sa bebom prvi napali migrante i da su kolica nekoliko puta odgurnuta, ali da nije bilo pokušaja otmice bebe.

Građani ogorčeni: Od migranata nećemo smeti na ulicu!

Meštani Obrenovca juče su ogorčeno komentarisali ovaj slučaj, navodeći da su zabrinuti za bezbednost.
– Nije ovo prvi incident sa migrantima! Još malo, pa nećemo smeti da izađemo na ulicu zbog njih. Najviše ih ima u velikom parku u centru grada i parku kod Doma za stare. Pedofila treba proterati iz zemlje! – ljutito kaže žena iz Obrenovca. Dečakova komšinica kaže da od migranata ne mogu da prođu ulicom!
– Nemamo ništa protiv njih, ali ih je mnogo! Zaziremo kada oni idu strogo jednom stranom ulice, a građani drugom – navodi komšinica napadnutog deteta.

Izvor: Alo.rs

Foto: Twitter/ Watchtower

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter