Izvor:
18.05.2017 u 15:02
0

JEZIVI DETALJI SAMOUBISTVA: Fudbaler se obesio jer je bio zlostavljan!

Tragedija se dogodila u ponedeljak uveče, a telo nesrećnog mladića je pronašao njegov mlađi brat i pozvao majku.

Bivši fudbaler Dragan Milošević (22), obesio se o vrata svoje sobe na Novom Beogradu, gde je živeo sa majkom i braćom.

Tragedija se dogodila u ponedeljak uveče, a telo nesrećnog mladića je pronašao njegov mlađi brat i pozvao majku.

– Našla sam sina obešenog kablom o kvaku u pomoćnoj prostoriji. Odmah sam pozvala policiju i 20 minuta mu davala veštačko disanje, ali bezuspešno. Moj sin više nije živ, ali želim da pošaljem poruku svojim roditeljima da vide kakve se stvari sve dešavaju – priča Dragana Jovičević, majka nastradalog.

Ona tvrdi da je motiv samoubistva batinanje koje je Dragan pretrpeo u rodnom Kraljevu.

– Pretukli su ga stariji muškarci, on je tada imao 18 godina. Sve se odigralo u kladionici, i zbog toga jer su mislili da Dragan nekome otkriva njihove planove. Sve je zabeleženo i snimkom, ali se on u jednom trenutku prekida, pa se sumnja da je došlo do pokušaja silovanja. Sve je prijavljeno policiji, ali se moj sin se od tada nije oporavio – kazala je Dragana.

Nesrećni mladić se dugo lečio i kod psihijatra.

– Moje dete je žrtva nasilja i oduzeo je sebi život zbog toga. Tri godine je čutao, nije želeo da priča o tome što se dogodilo, lečio se i od psihijatra. Čak je i školu i fudbal napustio – govori nesrećna žena.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter