Izvor:
19.05.2017 u 03:13
0

„NEKA ME POTRAŽI“: Zoran Marjanović ima PORUKU ZA UBICU!

"Ako je Jelenin ubica iz Borče i ako ju je ubio zbog mene, neka me potraži i napadne, bilo gde i bilo kada", kaže suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović povodom slutnji da je Jelenu ubio poznanik iz Borče.

Zoran je kazao da se ne plaši nikoga, pa ni ubice njegove žene.

– Najbitnije je da je moja i Jecina ćerka zaštićena, a što se mene tiče, ne plašim se ničega. Ja sam celo prošlo leto spavao u dvorištu "na izvol'te", bez oružja, sa mišlju da ako taj neko slobodno šeta, ako ima pik na mene ili želi da mi u potpunosti razori porodicu, neka napadne mene – priča Marjanović.

Kako kaže, jedino o čemu sada brine je bezbednost Jane (6), njegove i Jelenine ćerke.

– I dan-danas mislim da ako je taj na slobodi i među živima, moja kretanja se znaju, neka slobodno krene bilo gde i bilo kada. Pre sam mislio da će se oglasiti jer podsvesno svako od njih želi da bude otkriven. Međutim, do dana današnjeg nisam dobio nijednu poruku od tog nekog – priča Marjanović.

On dodaje da sama priča da ubica njegove žene živi u istom mestu gde i oni nije isključena, jer Jelena je za razliku od njega u Borči živela ceo život.

– Ja sam se u Borču doselio i, za razliku od nje, ne znam sve ljude. Otkud ja znam šta je ona radila i koga je poznavala, sa kim se družila pre nego što je mene upoznala – naglašava on.

Od ubistva njegove supruge pevačice Jelene Krsmanović (33), 2. aprila prošle godine, prošlo je tačno 410 dana.

Jelena je tada otišla na trčanje sa suprugom Zoranom i njihovom tada petogodišnjom ćerkicom Janom nasipom u naselju Crvenka u Borči. Kako je želela da istrči krug, Jelena se odvojila od njih dvoje, a nekoliko minuta kasnije nestala je bez traga.

Njeno telo pronađeno je dan kasnije, nedaleko od nasipa. Jelena je usmrćena sa nekoliko udaraca, najverovatnije motkom, u glavu. Međutim, do dana današnjeg ni oružje, ali ni ubica nisu pronađeni. Policija je za sav taj period ispitala meštane Crvenke i Borče, preuzimala snimke kamera iz lokalnih prodavnica, češljala mesto zločina više puta, međutim sa zvaničnim informacijama o ubici Jelene Krsmanović nisu izašli.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter