parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Smrt u Žitorađi pod sumnjivim okolnostima: SIN SUMNJA DA SU MU OCA BACILI SA VIKENDICE!

 

Siniša Milenković (53) iz Žitorađe preminuo je u niškom Kliničkom centru, najverovatnije od posledica tuče koja se desila 8. maja u selu Konjarnik u Opštini Žitorađa. Kako nezvanično saznajemo, on je tada bačen sa sprata vikendice u selu, a prethodno je sa grupom muškaraca bio u vikendici, na proslavi Markovdana, seoske slave.

Njegov sin, Bogdan Milenković, kaže da je Siniša sa petnaestoricom poznanika bio u vikendici i da se pad desio oko 16 časova.

Dovezli su ga u Hitnu pomoć u Žitorađi i tamo je lekar konstatovao da ima lake telesne povrede, te su ga dovezli kući. Kako mu nije bilo dobro, ubrzo smo ga prevezli u prokupačku bolnicu, gde su lekari konstatovali da su u pitanju ozbilјne povrede, odnosno da su mu polјomlјeni treći i četvrti pršlјen i hitno ga prebacili na dalјe lečenje u niški Klinički centar – kaže Bogdan.

On je kratko dodao da su okolnosti pod kojima je njegov otac povređen i zbog kojih je danas preminuo u niškom Kliničkom centru, vrlo sumnjive.

Nemojte sada više ništa da me pitate, molim vas, nakon sahrane sam spreman da razgovaram sa vama i iznesem sve dokaze koje imam – rekao je Bogdan.

Sinišu će sahraniti u subotu na groblјu u Žitorađi. Narednih dana, kada se ispitaju svi akteri i svedoci, znaće se detalјnije kako se sve desilo.


Telegraf
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost