Izvor:
20.05.2017 u 14:46
0

PRIZNAO BRUTALNO UBISTVO: Hteo sam da zaštitim sestru od proganjanja i pretnji!

Nikola Tadić (26) iz Uba, osumnjičen da je u sredu po podne pretukao sugrađanina Radovana Adamovića (44) koji je od posledica batina ubrzo izdahnuo, na saslušanju je, kako nezvanično saznajemo, priznao zločin. Tadić se branio da je bio prilično revoltiran time što je sada pokojni Adamović pretio njegovoj sestri. Nju je, navodno, optuživao da je kriva što je raskinuo sa bivšom devojkom, inače njenom najboljom prijateljicom.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu odredio je pritvor Tadiću, koji je prošle srede nešto pre ponoći uhapšen na graničnom prelazu Gostun sa Crnom Gorom. Tadić je osumnjičen za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom.

– Na saslušanju je rekao da je sestru hteo da zaštiti od Adamovićevog proganjanja i pretnji – kaže izvor "Novosti". – Njih dvojica su povodom toga ranije imali verbalni sukob. Tadić je izjavio da je Adamovića slučajno zatekao u dvorištu porodice u Ubu, kod koje je godinama radio kao baštovan i domar.

Adamović, u ovom mestu poznatiji po nadimku Rajko Konobar, kosio je travu kada mu je Tadić prišao. Posvađali su se, a zatim mu je Tadić, najverovatnije udarcima pesnicama u glavu, naneo više teških povreda lobanje i lica. Adamovića, oblivenog krvlju, našla je u dvorištu šesnaestogodišnja ćerka porodice kod koje je radio. Hitna pomoć odmah ga je prevezla u Urgentni centar Opšte bolnice u Valjevu. Međutim, izdahnuo je u Divcima, desetak kilometara od Valjeva.

– Predstoji saslušanje svedoka koji su videli Tadića da, navodno, okrvavljen šeta Ubom – kaže naš izvor. – Ispričali su da je u jednom ubskom kafiću popio piće, a prisutnima je rekao da je pretukao Rajka Konobara zato što je pretio njegovoj sestri.

Tadić je uz pomoć zeta pokušao da ode u Crnu Goru, gde već duže vreme radi – saznajemo od izvora bliskog istrazi. – Njegovom zetu nije određen pritvor, jer se branio da navodno nije znao da je Tadić pre toga nasmrt pretukao Adamovića. Protiv zeta biće podneta krivična prijava zbog pomaganja učiniocu krivičnog dela.

Izvor: Novosti.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter