Izvor:
20.05.2017 u 15:12
0

DIVČEVA ŽENA PRIJAVILA NJEGOVOG PRIJATELJA ZA PREVARU: Falsifikovao mu potpis, pa mu napakovao da plati 5,5 miliona evra!

Snežana Divac je policiji prijavila da je Zoran Milašinović falsifikovao potpis njenog supruga Vlade, kojim je njihov stan stavljen pod hipoteku kako bi Milašinović podigao kredit koji kasnije nije vraćao.

Biznismen Zoran Milašinović je podigao kredit u banci i kao hipoteku stavio i stan Vlade Divca, koji je proslavljeni košarkaš umalo izgubio jer njegov bivši prijatelj nije uplaćivao rate za kredit pa je dug narastao na 5,5 miliona evra.

Vlade Divac je pre nekoliko dana dao izjavu u Višem tužilaštvu u Kraljevu, i kako nezvanično saznajemo, on je potvrdio da nije potpisao sporni ugovor, tj. da mu je potpis falsifikovan. Stan porodice Divac se nalazi na elitnom mestu u centru Beograda, u zgradi koju su ortački napravili Vlade i uhapšeni Zoran Milašinović. Njihov stan od skoro 500 kvadrata postao je predmet prodaje banke koja je htela da namiri svoja dugovanja za kredit koji su odobrili Milašinoviću.

Porodica Divac želi da dokaže ništavnost hipoteke kako bi stan izuzeli iz stečajne mase Milašinovićeve firme, koja je odavno u stečaju.

– Divac je bio pre tri dana u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu kako bi dao izjavu povodom ovog slučaja. Vlade je priznao da on nije potpisao ugovor, ali i da se ne seća detalja, jer je imao obaveze u Sakramento Kingsima, pa tih meseci nije dolazio u Srbiju – rekao nam je izvor iz suda.

Jedan od izvora "Blica" koji je upućen u poslovanje Zorana Milašinovića rekao nam je da su i neki drugi poslovni partneri Milašinovića založili svoje nekretnine kako bi pomogli Milašinoviću da se iščupa iz teške finansijske situacije u koju je zapao sa svojim firmama.

– Postoji jedna verzija da je Divac rekao Milašinoviću da bi i on pristao da založi hipoteku, ali da zbog obaveza u Americi nije mogao da bude fizički prisutan. To je Milašinović očigledno shvatio kao zeleno svetlo da može da iskopira Divčev potpis. Pored stana, založen je i deo zajedničkog lokala koji se nalazi u prizemlju pomenute zgrade u Beogradu. Čuo sam da je Divac čak hteo da ovo s Milašinovićem sredi ne uplićući policiju, ali je Snežana uskočila jer je smatrala da nije u redu da oni to isplaćuju. Tada je Milašinovića i prijavila policiji – kaže ovaj izvor "Blica".

Zorana Milašinovića kraljevačka policija uhapsila je pre dve nedelje pod sumnjom da je falsfikovao Divčev potpis. Pored njega, uhapšena je činovnica u Osnovnom sudu u Kraljevu S. D. koja je radila na overi ugovora. Oboje su u pritvoru u Kraljevu.

Izvor: Blic.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter