Izvor:
22.05.2017 u 16:29
0

Majka neutešna: DANAS PROTEST U KRALJEVU ZBOG ZVERSKOG ZLOSTAVLJANJA FUDBALERA!

Tragična smrt Dragana Miloševića, koji je prošle nedelje izvršio samoubistvo vešanjem zbog teške traume koju je preživeo nakon što su ga brutalno pretukli Savo Pavlović (49) i Predrag Milošević (49), podigla je na noge čitavu Srbiju.

Jeziva sudbina nesrećna mladića i njegove porodiceduboko je potresl javnost, koja je istovremeno ostala zgrožena činjenicom da država četiri godine nije u stanju da uhapsi, a kamoli osudi i kazni počinioce koje su ga oterale u smrt.

Optuženi batinaši su kako se nezavnično saznaje, ranije osuđivani na zatvorske kazne. Navodno, jedan od njih dvojice je čak proveo u italijanskom zatvoru 10 godina zbog ubistva karabinjera.

– Obojica su stalni gosti po kafićima i kladionicama, a poznati su po tome da, kad popiju, umeju da izazivaju incidente – kazao je juče jedan Kraljevčanin koji je insistirao na anonimnosti.

Dragana Jovićević, neutešna majka žrtve kazala je da je juče trebalo da se drži drugo ročište u postupku koje se vodi protiv nasilnika, ali suđenje je odloženo do daljnjeg.

– Advokatica mi je objasnila da ću zbog smrti sina, ja morati da se pojavljujem na suđenjima. Zabrinuta sma jer su mi nasilnici prošli put pretili, ne želimda idem na sud i tresem se zbog njih. Hoću da ih pritvore i da im se sudi – rekla je nesrećna žena.

Kako je najavila majka nesrećnog momka danas će biti organizovan protest ispred kraljevačke policije jer Milošević i Pavlović ni dana nisu proveli u pritvoru. Posle toga je protest će se nastaviti ispred suda, zbog odlaganja suđenja.

Kurir
Foto: Twitter/medio.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter