Izvor:
22.05.2017 u 20:14
0

Bivšem vaterpolista dobio tri godine zatvora za silovanje!

Miljan Čolović osuđen za silovanje kućne pomoćnice L. R. dok je oslobođen za pokušaj silovanja M. M. u Banjičkoj šumi

Bivši vaterpolista Miljan Čolović osuđen je u Višem sudu na tri godine zatvora za silovanje kućne pomoćnice L. R. On je oslobođen za pokušaj silovanja M. M. u Banjičkoj šumi.

Čolović je ispričao da je M. M. video u Banjičkoj šumi i da ga je ona pozvala da piju vino zajedno na klupi. Kako je rekao, M.M. je počela da ga dodiruje po genitalijama, zbog čega je on ejakulirao.

Za drugu žrtvu L. R., on je naveo da je tražio da mu dođe čistačica s kojom bi posle imao seks, a ne prava čistačica koju je ubrzo izbacio iz stana.

Devojke koje su bile veoma potresene, ispričale su sasvim drugačije priče od optuženog. One su potvrdile i da ih je Čolović, pored silovanja i pokušaja takođe i brutalno tukao.

M. M. je rekla da je tačno da su pili vino, ali da ju je optuženi u jednom trenutku napao i počeo da je baca na sve strane. Ona je rekla da joj je on skinuo pantalone, oborio je na zemlju i pokušao da je siluje.

L. R. nije pričala o samom činu silovana, ali je detaljno objasnila šta je radila posle i kome je sve prijavila.

Miljan Čolović uhapšen je u januaru ove godine zbog sumnje da je silovao dve žene.

Tanjug /Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter