Izvor:
23.05.2017 u 02:28
0

Dobro otvorite oči: AKO UPLAĆUJETE NOVAC ZA BUS PLUS, MOŽETE LAKO BITI PREVARENI!

Na trafici u Zemunu juče je otkrivena neverovatna prevara gde prodavac umesto da doplati novac na datu Bus plus karticu, daje kupcima novu sa manjim iznosom.

Na sreću ova krađa je snimljena, a podsetila je na još mnoge raskrinkane načine širom prestonice koji su se dogodili tokom proteklih nekoliko meseci.

Najnovija "taktika" razotkrivena je pre nekoliko dana u Zemunu. Naime, kada je jednom sugrađaninu stanje na Bus plus kartici nakon uplate bilo sumnjivo, odlučio je da snimi prevaru. Na jednoj trafici uplatio je 100 dinara i na papiriću se jasno videlo da je na računu nakon uplate imao 209 dinara.

Zatim odlazi u trafiku pored gde, iako uplaćuje još 100 dinara, na papiriću piše da ima samo 109, umesto 309 dinara. Prodavac mu je dao totalno drugu karticu, što se može videti i po serijskom broju.

Na isti način, radnici u menjačnicama krali su devize. Uz malo nepažnje, menjač bi zamenio novčanicu koja mu je data sa lažnom.

blic.rs
Foto: busplus.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter