Izvor:
23.05.2017 u 19:41
0

EKSKLUZIVNO: ŽABAC O HAPŠENJU SVOG ATENTATORA: Očekujem da policija rasvetli motiv!

Povodom hapšenja Gorana Cvijetića (41) iz Budisave, koji je danas uhapšen jer je, između ostalog, osumnjičen za pokušaj ubistva Nebojše Tubića Žapca u maju 2012. godine, portal TV Hepi dobio je ekskluzivnu izjavu od bivšeg dečka Goce Božinovske.

– Šokiran sam! Je li to stvarno istina? Nemam pojma ko je taj čovek i zašto je pokušao da me ubije, ali nadam se da će policija konačno rastvetliti slučaj i naći motiv. Do dana današnjeg nisam mogao da dokučim zašto bi neko pucao na mene – izjavio je Žabac, dok nam je Goca Božinovska rekla da je uverena da bi mogla da prepozna napadača:

– Iako nisam bila na licu mesta kada je Nebojša ranjen, videla sam snimak načinjen kamerom lokala u kome je bio, i sigurna sam da bih prepoznala onog ko je pucao. Nikada nisam čula za tog Cvijetića, evo, vi ste mi prvi javili šta se dešava. U periodu kada je ranjen, Nebojša i ja smo stalno bili zajedno, i danas se redovno čujemo, i znam da mu ova informacija znači.

I pevačicu najviše zanima motiv napada na Tubića.

– Potpuno verujem policiji i sigurna sam da će rešiti ovaj slučaj do kraja. Ja stvarno ne mogu da pretpostavim motiv tog čoveka. Pa zašto bi iko pucao na Žapca? Ubeđena sam da je on kolateralna šteta – zaključila je Božinovska.

Izvor: Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter