Izvor:
23.05.2017 u 23:26
0

NEVREME UZELO DANAK: Obrušio se plafon u novosadskoj školi!

Usled nevremena koje je zahvatilo Novi Sad u dve učionice Osnovne škole "Svetozar Toza Marković" se obrušio deo plafona.

Kako saznajemo u učionicama nije bilo učenika, tako da deca nisu povređena, ali poslepodnevne smene u školi neće biti.

Petar Narančić, direktor Osnovne škole "Svetozar Marković Toza" potvrdio je za naš list da učenici tokom obrušavanja gipsane ploče nisu bili u učionicama, a da će u najskorije vreme šteta biti sanirana.

– Zbog obilne kiše koja pada u gradu, pao je deo gipsane ploče sa plafona u dve učionice. Kontaktirao me je i gradonačelnik Novog sada Miloš Vučević da me pita šta se dogodilo. U što skorijem vremenu ćemo sanirati štetu – rekao je Narančić uz napomenu da je u školi zbog bezbednosti isključena struja.

Današnje nevreme je prouzrokovalo dosta problema na novosadskim ulicama i to najviše na Detelinari i Klisi.

Ekipe javnog komunalnog preduzeća “Vodovoda i Kanalizacija” su reagovale na mestima koje su skoro uvek pogođene padavinama, kao što su kadice kod nadvožnjaka u Partizanskoj i Kisačkoj ulici.

Blic
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter