Izvor:
24.05.2017 u 15:04
0

ZATVORENIK (22) SE UBIO U KPZ VALJEVO: Nije mogao da podnese da najbolje godine provede u zatvoru!

T. A. (22) iz Novog Sada, obesio se u kupatilu sobe Kazneno-popravnog zavoda za maloletnike, gde je izdržavao kaznu od dve godine zatvora zbog razbojništva, krađe i nedozvoljenog držanja oružja. Obesio se čaršafom sa kreveta, čiji je jedan kraj vezao za rešetke na prozoru, a od drugog kraja napravio omču.

Njegovo telo pronašli su stražari Kazneno-popravnog zavoda za maloletnike i odmah su pozvani nadležni. T. A. je, saznajemo nezvanično, zatvorenicima sa kojima se družio pričao da su protiv njega u toku još tri sudska postupka za razbojništva i krađe zbog čega će dodatno biti osuđen na dugogodišnju zatvorsku kaznu i da neće moći da izdrži da najbolje godine provede iza rešetaka. Pretpostavlja se da je to razlog što je počinio samoubistvo.

Izvor: Novosti.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter