Izvor:
26.05.2017 u 22:34
0

KOBNA ŠETNJA KANJONOM: Milan pokušao da dohvati telefon, pa PAO SA LITICE!

Milana Miloševića (21) iz Prijepolja, koji je pretprošle noći stradao prilikom pada u kanjon reke Mileševka, života je koštao mobilni telefon koji je našao pored šetačke staze iznad provalije duboke 70 metara.

Sa dvojicom drugova i tri drugarice, Milan je u sredu popodne otišao u šetnju na vrh Savine isposnice, četiri – pet kilometara od manasitra Mileševa. Koračali su nedavno uređenom, popločanom stazom iznad kanjona, duž koje je postavljena zaštitna ograda.

– Oko 20 sati Milošević je pored staze primetio mobilni telefon, sagao se u pokušavajući da ga dohvati, proleteo ispod ograde i pao u ponor. Drugovi, pred čijim očima je otišao u smrt, panično su ga dozivali ali uzalud, – kaže izvor “Blica” iz Prijepolja upućen u detalje tragedije.

Hitna pomoć brzo je došla na Savine isposnice, ali ekipa medicinara nije mogla nije mogla da se spusti niz litice i pomogne mladiću. Alarmirna je vatrogasno – spasilačka jedinica, a njegovo telo locirano je oko 23 sata, na 50 metara ispod tačke sa koje je pao.

– U porodici je tinjala vera da je Milan, koji živi sa ocem, majkom i sestrom, ipak preživeo, – priča naš sagovornik.

Nada da je živ ugašena je tri sata posle ponoći, pošto su vatrogasci, po veoma nepristupačnom terenu i mrklom mraku, probivši se kroz kanjon reke iz pravca Manastira uspeli da pronađu njegovo beživotno telo. Na rukama su ga preneli do mesta gde je mogao da priđe sanitet, a lekar je odmah konstatovao smrt.

Osnovno tužilaštvo u Prijepolju nije naložilo odbukciju jer je po sredi nesrećan slučaj a svaka druga mogućnost pogibije je isključena.

U Milanovoj firmi šok

Milošević je radio u firmi iz Prijepolja koja se bavi ugradnjom centralnog grejanja. U ovom preduzeću juče šok, neverica i suze. Kolege o Milanu pričaju sve u superlativu.

– Bio je vaspitano, vredno i okretno dete, da ga svaki roditelj poželi za sina, a svaki preduzetnik za radnika – rekle su nam Miloševićeve kolege.

Iako je prekjuče za Milana i njegove bio neradni dan zbog crkvenog praznika Sveti Ćirilo i Metodije, a u ovoj firmi se ne radi na crveno slovo, nesrećni mladić se u sredu nakratko pojavio na poslu.

– Uzeo je službeni kombi i odvozio ga u svoje dvorište. Kasnije je svojim automobilom, sa prijateljima, otišao ka Mileševi, – rečeno nam je ovde.

Pešačka staza preko Savinih isposnica uređena je nedavno sredstvima koje je Prijepolje dobilo od Ministarstvo trgovine, turzima i telekomunikacija. Poznavaoci ovog terena kažu da je šetalište atraktivno i a radi bezbednosti je postavljena ograda.

blic.rs
foto:printscreen/facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter