Izvor:
27.05.2017 u 14:47
0

ŠOKANTNA KARLEUŠINA ISPOVEST: ĆANDA JE UBIJEN PO CECINOM NALOGU!

Pop diva Jelena Krleuša, posle 17 godina otvoreno govori o ubistvu svog bivšeg dečka, biznismena Zorana Davidovića Ćande.

On je ubijen 23. marta 2000. godine po povratku sa sahrane Branislava Lainovića Gugog. Jelena tvrdi da je nalogodavac ubistva bila Svetlana Ceca Ražnatović zato što je u to vreme Ćanda bio u vezi sa Karleušom.

– Već sam milion puta rekla i ponoviću: Zoran je izgubio glavu ne zato što je bio opasnost po bilo koga već zato što je od njegovih ubica to zahtevala Svetlana Ražnatović. A njoj, tom ološu krvavih ruku, Zoran je smetao zbog mene. Niti joj je bio kriv, niti je na bilo koji način on naudio njoj ili njenom mužu, onom zlikovcu i ubici Arkanu, niti je na bilo koji način u bilo šta bio umešan. Njegova jedina greška je bila ta što je bio iz kraja i okruženja ljudi koji su mrzeli Arkana i što je bio kolateralna šteta mržnje Svetlane prema meni. On i Ivan, pica-majstor, dečko koji je ni kriv ni dužan poginuo u kolima sa Zoranom, nevine su žrtve odmazde "zemunskog klana", Legije i njihove konkubine Cece zbog ubistva Arkana – rekla je pop diva.

Iako je prošlo mnogo godina otkad je Ćanda ubije, Karleuša je svesna da će je svaka njena izjava koju da o ovom ubistvu skupo koštati pošto je sada udata i ima svoju porodicu.

– Moje pominjanje Zorana posle ovoliko godina, kada imam i muža i decu, meni jako šteti jer novinarska bakra koju Svetlana plaća hoće Zorana po kriminalu i zlodelima da poistoveti sa Arkanom, time i mene prljajući jer sam mu bila devojka. Istina je da sam Zorana poznavala devet meseci, koliko smo se i do smrti zabavljali, nisam mu bila ni žena niti mu rodila decu, pa imam ovoliku potrebu da ga svetim. Ali postoji moja moralna potreba da ne dozvolim ološima koji rade za kriminalce, poput Ražnatovićke, da pišu neistine o Zoranu. Samo da bi naudili meni i stavili me u isti koš sa njom kad je napadam – izjavila je Jelana.

Iako su se tih godina nizala ubistva, Ćanda nije želeo da se skloni jer, kako Karleuša tvrdi, nije bio svestan opasnosti, kao i da je odrastao u jako lošem okruženju i imao pogrešne idole.

– Zoran Davidović Ćanda bio je mangup iz kraja, ali daleko od bilo kakvog kriminalca kakvim ga neosnovano nazivaju. Nikada osuđivan i bez saobraćajnog prekršaja. Bio je siroti klinac iz Rakovice koji je živeo i odrastao u najgore vreme i koji je, kao i mnogi tih godina, imao pogrešne idole. Za tih devet meseci koliko sam Zorana poznavala, bila sam svedok krvavog pira "zemunskog klana", koji je ubijao sve redom, od generala sve do premijera. U gomili nedužnih, ali i krivih, stradao je Zoran. Bio je divan čovek. Poznat kao neko ko je pomagao svima, a najviše penzionerima Rakovice, gde im je davao za hleb u tim tmurnim godinama. Ja sam bila vrlo mlada, imala sam 21 godinu. Bila sam nesvesna opasnosti kao i on. Gledao je kako svi oko njega ginu, ali je ponavljao: "Ja nisam pi*ka da bežim", zato je i izgubio glavu. Da se sklonio, sad bi bio živ i zdrav – rekla je Jelana.

Ona dodaje da o Ćandi govori samo kako bi istina izašla na videlo.

– Ovo sve govorim samo sa jednim ciljem – da koliko-toliko operem njegovo uprljano ime od ove Nanogičine bagre, da koliko-toliko osvetim taj njegov prerano prekinut život i da koliko-toliko ispunim sebi obećanje da ću se kad-tad naj*bati majke ološu zbog kog je on stradao. Nema to više veze s tim da li sam ga poznavala ili ne, ovako javno bih govorila istinu iz moralnih razloga za svakog čoveka kome su načinili zlo. Ne plašim se nikoga sem griže savesti da sam ćutala, a to ne želim – zaključuje Karleuša.

Izvor: srpski telegraf
Foto: Printscreen/Youtube/Alen Albinovic, Tracara, Facebook/Zeljko-Raznatovic-Arkan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter