Izvor:
28.05.2017 u 12:51
0

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU: Detonacija iz autoservisa kod „Ju biznis centra“ podigla sve NA NOGE! (VIDEO)

Snažna detonacija odjeknula je Novim Beogradom večeras oko 22.40 sati nakon eksplozije u blizini "Ju biznis centra" u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu.

– Znači, iz kreveta me je diglo, poskočio sam – podelili su sa nama stanari okolnih zgrada koji su već stigli ispred autoservisa odakle je odjeknula eksplozija, ali i gde su već stigli vatrogasci i policija.

Prvo se začula jaka eksplozija, ali zatim i nekoliko manjih prasaka, da bi se iznad zgrade "Ju biznis centra" nakratko izvio i dim.

Na lice mesta stigli su i policajci sa psima obučenima za detekciju eksploziva.

Prema nepotvrđenim informacijama, došlo do eksplozije unutar samog objekta u kojem je skladišteno ulje, ali unutra nije bilo nikoga u trenutku eksplozije, pa nema povređenih.

Međutim, niti je bilo plamena, niti mirisa paljevine u vazduhu, a dim se u međuvremenu razišao. Zvaničnih informacija o tome šta je dovelo do eksplozije nije bilo, a policija je obavila uviđaj.

To je raspirilo razne verzije događaja među okupljenim stanarima ispred servisa. Jedni su tvrdili da su eksplodirale plinske boce, a drugi pak, da je nešto krenulo po zlu na novodno nelegalnom gradilištu koje se nalazi u okviru celog placa. Šuškalo se i da je ovo nije prvi put da je odjeknuo prasak sa ove lokacije, ali da ranije nisu bili ni približno jaki kao detonacija večeras.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter