Izvor:
28.05.2017 u 13:11
0

AJDE, SVI UNUTRA, DA MI DATE PARE: Detalji zločina na pumpi u kojem je teško ranjena studentkinja iz Nove Varoši!

Lekari se bore za život studentkinje Kristine Kaplanović (19), radnice pumpe, kojoj je u četvrtak uveče, oko 23 sata, razbojnik pucao u glavu.

Još neidentifikovani, naoružani muškarac izašao je iz šumarka koji se nalazi iza pumpe i uperio pištolj u nesrećnu Kristinu i dvojicu njenih kolega. Bili su na pauzi i stajali su ispred stanice.

Pljačkaš im je naredio “Ajde, svi unutra, da mi date pare!”. Uperio je cev pištolja ka njima. U takvoj situaciji radnici inače imaju direktivu da se sklone i predaju pljačkašu novac bez opiranja, što su oni i učinili. Poslušali su ga i ušli unutra – rekao je izvor dobro upoznat sa istragom.

Razbojnik je tada gurnuo jednog od radnika i mladić je pao na zemlju.

U tom momentu čuo se pucanj. Pištolj koji je bio u rukama pljačkaša je opalio i metak je pogodio radnicu u glavu. Zasad nije poznato da li je namerno pucao ili je pištolj sam opalio.

Pucanj je, po svemu sudeći, uplašio i pljačkaša koji je ostavio plen na pumpi i uspaničeno pobegao nazad u šumu.

Kristina Kaplanović doselila se u Beograd pre nekoliko meseci iz Nove Varoši. U glavnom gradu je počela da studira. U njenom rodnom mestu, svi su u šoku:

Ona je divna i vredna devojka. Prošlog leta preselila se u Beograd. Upisala je Višu ekonomsku školu, ali nije upala na budžet, pa je odmah počela da radi da bi sebe mogla da školuje. I dok se borila da zaradi taj neki dinar, dođe neki zlikovac i upuca je! Strašno, samo da preživi – kažu meštani Vilova, gde živi Kristinina porodica.

Niko od Kristininih kolega u subotu nije bio raspoložen za priču, piše Srpski telegraf.

To je nova koleginica, koja je tek počela da radi, svi smo u šoku, stvarno ne mogu ništa da kažem – rekao je jedan od zaposlenih.

Telegraf
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter