Izvor:
29.05.2017 u 17:07
0

Ljubavni obračun kod Prokuplja: KOLIMA PREGAZILA ŠVALERA!

Žena R. D. (43) pošla u policiju da prijavi Z. T., ali je svađa kulminirala ispred policijske stanice, nakon čega je sela za volan i udarila ga kolima.

Muškarac Z. T. (48) iz Prokuplja zadobio je teške povrede opasne po život kada ga je automobilom udarila R. D. (43), s kojom živi u vanbračnoj zajednici.

Preksinoć oko ponoći R. D. je nakon svađe krenula u policijsku stanicu da ga prijavi, ali su se ispred stanice policije prepirali i u jednom trenutku on je bacio ključ na sedište automobila. Tada je ona ušla u vozilo i kako je krenula, udarila je Z. T., a zatim pobegla u nepoznatom pravcu.

– Oko ponoći je na odeljenje urgentne medicine primljen muškarac sa teškim povredama glave. Zadobio je i hematom na ramenu, a nakon dijagnostike i ukazane pomoći zbog ozbiljnosti povreda prebačen je na lečenje u Klinički centar u Nišu – potvrdila nam je portparolka prokupačke bolnice Marija Stošić.

R. D, kada je policija došla u njen stan da uzme izjavu povodom onoga što se desilo, pokušala da skoči s prozora i izvrši samoubistvo, ali je u tome sprečena. Nakon privođenja pomahnitalu ženu saslušao je i nadležni tužilac u Prokuplju, na čiji je predlog sud kasnije pritvorio R. D.

Kako su juče prepričavale komšije zavađenih ljubavnika, R. D. navodno ima problema sa bolestima zavisnosti, a u trenutku kada je pregazila ljubavnika navodno je bila pod dejstvom alkohola.

kurir.rs
Foto: Twitter/guddstory

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter