Izvor:
29.05.2017 u 21:15
0

UŽAS U BANATSKOM VELIKOM SELU: Suprugu hvatao za vrat, hteo i sina da tuče!

S.G.(53) iz Banatskog Velikog Sela, kikindska policija je uhapsila jer je nasrnuo na suprugu i sina.

Nakon žučne svađe, S.G. je suprugu uhvatio za vrat i pokušao da je udari. Prema saznanjima policije, osumnničeni muškarac je pokušao da udari i sina:

Po nalogu nadležnog tužilaštva, S.G. je određeno zadržavanje do 48 sati. On se tereti da je počinio krivično delo nasilje u porodici– saopštila je policija.

Ovaj incident potvrdio je da su, u najvećem broju slučajeva, žrtve porodičnog nasilja supruge, nevenčane žene i bivše partnerke. U policiji kažu da na njih, ali i ostale ukućane, nasrću nasilni supružnici, nevenčani muževi ili bivši partneri:

To su muškarci starosne dobi između 40 do 60 godina, svih profila i socijalnih statusa. Njihove žrtve su, najčešće, žene koje imaju između 50 i 60 godina – preciziraju u policiji.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva, Twitter/fop2014

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter