Izvor:
30.05.2017 u 00:57
0

PREMINULA DEVOJKA UPUCANA NA PUMPI: Izgubila bitku posle četvorodnevne borbe lekara da joj spasu život! (FOTO)

Kristina Kaplanović (19) iz Nove Varoši koja je bila teško ranjena na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu kada joj je razbojnik upucao u glavu, i to zbog pazara od 10.000 dinara, preminula je danas u Beogradu.

Kristina je preminula posle četvorodnevne brobe lekara da joj spasu život.

Podsetimo, Kristina Kaplanović (19) iz Nove Varoši teško je ranjena u četvrtak uveče na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu kada ju je razbojnik upucao u glavu, i to zbog pazara od 10.000 dinara. Nesrećna radnica prebačena je u Urgentni centar i lekari se bore za njen život, dok policija traga za pljačkašem, koji je pobegao bez plena. Napad se dogodio u četvrtak oko 23 časa, kada je lopov upao na pumpu NIS petrola na auto-putu, na izlazu iz Beograda u pravcu ka Nišu, na kojoj su se nalazili nesrećna Kristina i još dvojica njenih kolega. U kasi je u tom trenutku bilo oko 10.000 dinara. Međutim, nervozni napadač je odjednom počeo da udara rukom u rame radnike i vitla pištoljem koji je iznenada opalio. Metak je završio u glavi nesrećne devojke. Kaplanovićeva je pala na pod, a kolege su pozvale Hitnu pomoć i policiju, dok je unezvereni lopov pobegao bez plena.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Jovana Lučić Gajić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter