Izvor:
30.05.2017 u 03:37
0

SKOČILA S MOSTA JER SU JE VEZIVALI I TUKLI: Šokantna ispovest oca devojke koja je HTELA DA SE UBIJE!

Osamnaestogodišnja devojka A. D. koja je u noći između subote i nedelje ostavila svoje stvari i skočila sa Brankovog mosta fizički je dobro, ali tek joj sledi nastavak psihičke borbe zbog koje je i pokušala da sebi oduzme život, kaže njen otac Aleksandar.

Aleksandar se obratio medijima kako bi se zahvalio Damjanu Oklopdžiću, momku koji je alarmirao okolinu i spasao joj život.

– Povredilo me je što su neki mediji dali sebi slobodu da nagađaju da je to uradila zbog siromaštva. Nisam imućan, ali ni beda, ni sirotinja. Dok ima oca, imaće i šta da jede. Hteo sam, pre svega, da se zahvalim čoveku koji ju je video i zvao u pomoć i zahvaljujući kome se sve završilo bez posledica – započinje otac, i dalje potresen.

Otac objašnjava stvarni, strašni razlog zbog kog se njegova tako mlada kćerka odlučila da oduzme sebi život, uz napomenu da bi dao sve da se to nije dogodilo.

Do avgusta prošle godine bila je sa majkom, očuhom i bakom. Vezivana je, tučena, živela je kao pas. I očuh ju je zlostavljao, u toku je suđenje zbog toga, uz nas je i Trauma incest centar – dodaje on.
Tortura je, tvrdi, bila još gora kada bi se devojčica požalila.

Nije smela ništa da mi kaže. Sve bi izokola govorila, u blažoj formi. Kada bih odreagovao, dobijala bi batine. Jednom sam otišao u policiju i prijavio da postoji sumnja da je zlostavljaju, ali niko od nadležnih nije reagovao – kaže nemoćno.

Tragedija je izbegnuta u poslednji čas.

– Ona je sada fizički dobro, srećom prošla je bez posledica, samo modra. Psihička pomoć, i ranije joj je bila pružana, ali tek sledi. A ja, nisam ni ja pametan u ovim trenucima. Nosim se kako moram, ne kako se osećam, zbog nje – kaže Aleksandar D.

Izvor: Blic
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter