Izvor:
10.06.2017 u 20:17
0

KRVAVI OBRAČUN NAVIJAČA: U komi mladić upucan u tuči!

Demir J. (19) teško povređen preksinoć u obračunu navijača u Ulici dr Ivana Ribara, a njegovo stanje je i dalje kritično

BEOGRAD – Demir J. teško je povređen preksinoć u obračunu navijača u Ulici dr Ivana Ribara. Incident se dogodio u ulazu u zgradu broj 98 pola sata pre ponoći.

Prema najnovijim i nezvaničnim informacijama, on je u komi. Operisan je u KBC Zemun i lekari se bore za njegov život.
Kako kažu stanari ove zgrade, dvadesetak minuta pre ponoći probudili su ih pucnji iz vatrenog oružja.

– U prvom trenutku sam pomislila da deca bacaju petarde, ili da je slavlje zbog neke utakmice. Međutim, veoma brzo se začula vriska, psovke i dozivanje pomoći – priča uznemirena stanarka ove zgrade.

Demolirali ulaz

Usled tuče većeg broja mladića ulaz u zgradu je potpuno demoliran, polupana su sva stakla na vratima, a kamenice koje su bacali završile su u hodniku zgrade.

– Jurili su se s bakljama oko zgrade, a onda su uleteli unutra. Zvonili su mi na vrata, ali ja od straha nisam smela da otvorim. Hodnik je krvav, a komšije kažu da su videle upucanog mladića kako leži ispred zgrade, pa je više njih zvalo Hitnu pomoć – objašnjava naša sagovornica.

Navodno, mladiću koji je povređen neki od drugova davali su veštačko disanje.

– Kasnije smo čuli da je povređen još jedan mladić, kao i da su prebačeni u KBC Zemun. Došle su i jake policijske snage i okupirale kraj – pričaju stanovnici zgrade u Ulici dr Ivana Ribara.

Prema nezvaničnim informacijama, tuča između mladića za koje se veruje da su sukobljeni navijači Crvene zvezde i Partizana počela je nedaleko od ove zgrade.

Iskazi svedoka

– Proveravaju se izjave nekih svedoka da su mladići došli u desetak automobila i počeli da se svađaju i jure još od kružnog toka. Incident je kulminirao u dečjem parkiću koji se nalazi ispred sporne zgrade. Verovatno su neki, preplašeni pucnjavom, uleteli u zgradu i počeli i tu da se međusobno tuku. Biće preuzeti snimci sa svih nadzornih kamera – kaže naš izvor.

Povređeni kritično

TRAŽE KRV

Povređeni Demir J. nalazi se u kritičnom stanju. Tokom jučerašnjeg dana na Fejsbuku osvanuli su apeli kojima su građani pozivani da doniraju krv bolnici u Zemunu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter