Izvor:
11.06.2017 u 20:41
0

SIN ZVEZDINE LEGENDE UHAPŠEN U NEMAČKOJ: Zvezdan Slavnić pao zbog pljačke u Austriji! (foto)

Sin proslavljenog srpskog košarkaša Zorana Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić, ponovo je uhapšen i to zbog učešća u pljački sa ozloglašenom bandom Pink panter.

On i još trojica muškaraca iz Srbije, "pali" su prošlog vikenda u Nemačkoj, a posle pljačke juvelirnice u Austriji iz koje su odneli nakit i satove vredne više od 1,3 miliona evra.

Najveći doprinos akciji austrijske i nemačke policije dali su pripadnici MUP Srbije, koji su operativno, ali i u ljudstvu, pomagali evropskim kolegama.

– Njihovo praćenje i lociranje trajalo je nekoliko dana. Pomagali su ljudi iz Europola i Interpola. Rasvetlili smo svako njihovo kretanje, od pljačke juvelirnice, do štekova u Nemačkoj, gde su i uhapšeni – kaže izvor Novosti upoznat sa akcijom tri policije.

U toku je utvrđivanje koliko se još zlatara našlo na meti ove četvorke, kao i pitanja gde je završio plen. Deo ukradenog nakita iz austrijske juvelirnice pronađen je, nezvanično saznaju Novosti.

Da podsetimo, Slavnić je pre četiri godine izašao iz KPZ Sremska Mitrovica posle tri godine robije koju je služio zbog nelegalne trgovine narkoticima. Uhvaćen je da prodaje više od 150 grama heroina.

Međutim, ovo nije njegov jedini greh. U martu 1998. godine je u svojim dvadesetim godinama u kafiću "Četiri sobe" na Dorćolu, pucao u Olivera Jovanovića, a povod svađe je Slavnićeva tadašnja devojka, pevačica Ksenija Pajčin.

Uhapšen je i 2000. godine, kada je na zatvorskom vikend otpustu udario vlasnika beogradskog restorana Trag jer mu nije ostavio slobodan sto.

Informer
Foto: Facebook/Televizija Zemun

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter