Izvor:
12.06.2017 u 13:35
0

RODITELJI POLICAJCA POSETILI RANJENU DEVOJČICU: Sumnjaju da je metak koji ju je pogodio ispalio njihov sin!

Jovan K, otac policajca Gorana K. (29) koji je uhapšen zbog pucnjave na sopstvenoj svadbi, tokom koje je zalutali metak pogodio devojčicu (10), sumnja da je dete pogodio metak iz pištolja njegovog sina.

On kaže da je strašno to što se dogodilo, ne spori da je njegov sin pucao ali i otkriva da su u blizini bila još dva veselja na kojima se, takođe, pucalo.

Ova nesreće se dogodila u subotu u Sremskoj Kamenici, a metak je pogodio devojčicu u Alibegovcu.

Ne sporim da je Goran pucao prilikom dočeka gostiju na svadbi, ali sumnjam da je metak koji je on ispalio pogodio dete jer je on bio okrenut u drugom smeru od mesta gde se nalazi igraonica. Istog dana, u blizini su bila još dva slavlja, na kojima se takođe pripucalo, pa verujem da će nadležni utvrditi iz čijeg je pištolja ispaljen sporni metak – rekao je Jovan K. za beogradske medije.

On i supruga su, inače, posetili devojčicu u bolnici, i u kontaktu su sa njenim roditeljima. Nadaju se, kaže, da dete nakon ove nezgode neće imati nikakvih problema, kako fizičkih, tako i psihičkih.

Telegraf
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter