Izvor:
12.06.2017 u 15:11
0

UHAPŠEN UBICA JELENE MARJANOVIĆ: Monstruma odao „potpis“ po telima žrtava, vodio dvostruki život! (FOTO)

"Zver u ljudskom obliku" – opisali su psihlozi rumunskog kamiondžiju Katalina Dorinela Čolpana (40), kojeg je ovih dana uhapsila nemačka policija zbog ubistva Karoline G. Njegov DNK pronađen je i na telu žrtve u Austriji Lusil K. a konačan spisak žrtava monstruoznog ubice tek treba da bude utvrđen.

Sumnjiči se da je devojku ubio i u rodnoj Rumuniji, a gotovo izvesno je svoj krvav trag ostavio i u Srbiji, na nasipu u Crvenki, gde je ubijena Jelena Marjanović.

Nemačka policija obavestila je srpske novinare o njegovom hapštenju. Nemci su rešili da istragu dovedu do kraja i da sve potencijalne žrtve ovog serijskog ubice budu identifikovane. Istraga je, osim u Nemačkoj, već proširena i na Austirju i Rumuniju, jer i tamo ima slučajeva nestalih devojaka, a sumnja se da je Katalin umešan i u njihove nestanke. Naravno, deo te sada već evropske istrage postala e i Srbija zbog ubistva Jelene Marjanović, koje je preslikano ubistvo Karoline G. u okolini Frajburga – kaže izvor iz MUP Srbije za Srpski Telegraf.

Naš sagovornik navodi da su im kolege iz Nemačke poslale više zahteva. U Beograd preko Interpola iz Nemačke treba da stignu uzorci DNK, ali i mnoga pitanja na koja srpska policija treba da pošalje odgovore nemačkim kolegama.

Sada mora da se utvrdi tačno kretanje Rumuna, treba pregledati sve snimke sa granice i naplatnih rampi, napraviti tačnu mapu njegovog kretanja i vezati ga za mesto ubistva u Srbiji – kaže izvor iz policije.

Ono što upućuje na Katalina je "potpis" ubice – način na koji je ubijao svoje žrtve. I u Nemačkoj i u Austriji ponovio se taj model, žrtve su bile mlade žene koje je napadao na usamljenim mestima i ubijao ih udarcima gvozdenom šipkom u glavu.

Devojke su ubijene dok su trčale pored reke, a usmrćene su sa više uidaraca tupim predmetom po glavi, isto kao i Marjanovićeva. On je priznao ubistvo Karoline G. u Nemačkoj, ali je odbijao svaku vezu sa ostalim ubistvima iako ga za neka, poput mrti Lusil K., terete veoma čvrsti dokazi. Međutim, prema nekim informacijama, blizu toga je da prizna i druge likvidacije – dodaje sagovornik.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila prošle godine dok je džogirala na nasipu u Crvenki, kraj Borče. Njeno telo pronađeno je sutradan, pa bačeno u obližnji kanal. Ubijena je udarcima tupim predmetom u glavu. Na njenoj odeći pronađeni su tragovi DNK.

Izvor: Srpski Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter