Izvor:
12.06.2017 u 16:22
0

EKSKLUZIVNO ZORAN MARJANOVIĆ: Za monstruma tražim najtežu kaznu! (FOTO)

Muž ubijene pevačice Jelene Marijanović, Zoran, rekao je da još nema potvrdu od policije da je uhapšeni kamiondžija priznao da je on ubica njegove supruge.

-Još nemam potvrdu da je to istina. A što se ticče kazne za nasilje nad ženama sa smrtnim ishodom,to jest za svirepo ubistvo tražim maksimalnu kaznu. Odmah ću sve proveriti sa policijom – rekao je Zoran Marjanović za portal Happytv.rs

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/jelena-marjanovic.jpg?m=1490272491

Podsetimo, prema pisanju Srpskog Telegrafa, kamiondžija Katlin Dorinel Džolpan iz Rumunije, uhapšen je u Nemačkoj i navodno je priznao da je ubio u Beogradu pevačicu Jelenu Marjanović.

Sve detalje o hapšenju Jeleninog ubice možete pročitati OVDE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter