Izvor:
12.06.2017 u 18:19
0

UŽAS U ALEKSINCU: Namerno isekao gasovod, i otrovao decu plinom!

Šest osoba, od kojih četvoro dece starosti 15 i 16 godina iz Aleksinca, otrovano je plinom koji je iscurio iz gasovodne mreže u tom gradu.

N. N. lice namerno je na dva mesta preseklo gasovodnu mrežu Karađorđa Petrovića rekao je za ''Novosti'' zamenik osnovovnog javnog tužioca u Aleksincu Ivan Mitrović. – Radi se o već otkopanom vodu gasovoda na kojem je radilo preduzeće Jugorosgas. Gasovod je bio presečen na dva mesta i iscurila je značajna količina gasa. Policija je uradila uviđaj. Zaustavljeno je curenje gasa veoma brzo i nema opasnosti za građane. Uskoro će gasovod biti ponovo zatrpan.

Četvoro dece primljeno je na Kliničku za dečje interne Kliničkog centra u Nišu u Nišu bolesti pod sumnjom da su se otrovali plinom. Dvoje odraslih je nakon pregleda u ambulanti klinike za endokrinologiju pušteno na kućno lečenje.

Dva dečaka i dve devojčice, primljeni su noćas pod sumnjom na trovanje gasom. Oni su se žalili na glavobolje i osećaj gušenja ali na prijemu. Prema nalazu dežurnih lekara nisu bili životno ugroženi. Pratimo njihovo stanje i na jutrošnjoj kontroli svi fiziološki parametri pacijenata bili su uredni – kaže dr Gordana Kostić sa Dečje interne klinike u Nišu.

Izvor: Novosti.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter