Izvor:
13.06.2017 u 15:23
0

EKSKLUZIVNO ZORAN MARIJANOVIĆ: OBEĆAVAM, ZVER KOJA JE UBILA JECU NEĆE ŽIVA IZAĆI IZ ZATVORA!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/zoran%20jelena.jpg?m=1497340884

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene još nema pouzdanu potvrdu iz policije da je rumunski kamiondžija koji je nedavno uhapšen zaista ubica njegove supruge, a ukoliko se ispostavi da je to tačno obećava mu da neće živ izaći iz zatvora!

– Ako se ispostavi da je stvarno Jelenin ubica ovaj rumunski kvazimodo, ima moje obećanjem, gde god da bude u zatvoru – kod nas ili u inostranstvu, biće mu priređene takve zabave da će moliti boga da ga uzme od muke… E, to će mu biti poklon od mene i male Jane – rekao je za portal Happytv.rs Zoran Marjanović.

Na naše pitanje da li je čuo da su rumuskog kamiondžiju srpski zatvorenici u Rumuniji prebili kako bi osvetili ubijenu Jelenu, Marjanović kaže:

– I dodao bih još nesto… Pozdrav i podrška srpskoj braći koji su na izdržavanju kazne u blizini rumunskog monstruma. Na njegovom krvavom putu je mogl biti bilo čija žena ili sestra. Zato ta zver nema živ da izađe – poručio je Marjanović i dodao:

– Daj bože da su uhvatili ubicu, ali čak i da je uhapšen, on još ima status osuminjčenog, sve dok ga su ne proglasi krivim.

SVE DETALJE O KAMIONDŽIJI KOJI JE OSUMNJIČEN DA JE UBIO JELENU MOŽETE PROČITATI OVDE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter