Izvor:
14.06.2017 u 14:24
0

Steže se obruč: SRPSKA POLICIJA ISPITUJE KAMIONDŽIJU – UBICU PEVAČICE! (foto)

Inspektori srpske policije spremaju se za put u Nemačku, gde bi u zatvoru u Frajburgu trebalo da ispituju Katalina Dorinela, kamiondžiju iz Ruminije, koji bi mogao biti ubica pevačice Jelene Marjanović. On se nalazi u pritvoru zbog ubistva Gabrijele K., koja je usmrćena na identičan način kao i srpska pevačica.

NAPADNUT U ZATVORU

– Policajci treba da ispituju kamiondžiju da bi došli do potencijalno bitnih informacija za slučaj ubistva Jelena Marjanovi. To nije jednostavno jer treba da se dogovore predstavnici dve države, ali i da uhapšeni budu u stanju da odgovore na pitanja, jer su ga drugi pritvorenici prebili i trenutno se nalazi u izolaciji na lečenjun – rekao je izvor policiji.

Naši inspektori sa sobom treba da ponesu i jedan od dokaza koji bi trebalo, van svake sumnje, da vežu kamiondžiju za mesto ubistva. U pitanju je DNK, koji je pronađen na donjem vešu nesreće Jelene Marjanović.

– Način izvršenja ubistva, koji je preslikan u četiri slučaja, u Njemačkoj, Austiji, Rumuniji i Srbiji, za sada je samo indicija, a sada osudu i rešavanje slučaja potrebni su čvršći dokazi. Zbog toga će u Nemačku biti odnet i uzorak DNK, koji je pronađen na donjem vešu žrtve, a koji je do sada vođen kao biološki trag nepoznate osobe. To je bio važan trag u istrazi, ali bez uzorka sa kojim će se poklopiti bezvredan. Ukoliko dođe do poklapanja, svaka odbrana kamiondžije pada u vodu jer nema nijednog logičnog objašnjenja kako njegov DNK može da dođe u dodir sa odećom žrtve, osim da je on počinilac ovog gnusnog zločina – kaže izvor.

BEZ POTVRDE

Povodom hapšenja rumunskog kamiondžije, muž ubijene pevačice Zoran Marjanović kaže da mu je drago što je takav monstrum iza rešetaka.

– Još uvek ne postoji nikakav potvrda da je rumunski državljanin umešan u Jelenino ubistvo. Po svemu sudeći, radi se o višestrukom ubici. Saosećamo se sa porodicama žrtava i drago mi je što je monstrum uhvaćen. Tek će on verovatno priznati još koliko zločina stoji na njegovom krvavom putu. Imam dosta prijatelja u Njemačkoj i Austriji, još nemam informacije da je povezan sa Jelenom. U takvim situacijama je sve moguće i nemoguće – rekao je Zoran.

Srpski Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter