Izvor:
15.06.2017 u 01:19
0

UŽASNA SMRT U NOVOM SADU: Muškarac se bacio sa 15. sprata zgrade na Limanu

Muškarac čiji identitet za sada nije poznat, bacio se oko 10 časova sa 15. sprata zgrade u Balzakovoj 64 u nasleju Liman.

Međutim, on nije skočio sa spoljne strane zgrade, već se bacio u prostor između stepeništa. Komšije su čule tup udarac, a kada su videle šta se dogodilo odmah su pozvali policiju.

"Prizor je bio strašan. On je proleteo celom visinom zgrade kroz rupu između gelendera i završio da metalnoj rešetki koja je postavljena na nivou prvog sprata ", kaže za Dnevnik jedan očevidac.

Stanari pričaju da je reč o čoveku koji nije živeo u ovoj zgradi. Kako kažu, on je došao i krenuo ka poslednjem, 16. spratu. Međutim, lift ide samo do 15. sprata, a vrata za krov zgrade su zaključana.

Pretpostavljaju da je hteo da se baci sa krova, a pošto to nije mogao, bacio se u rupu između stepeništa.

Dodaju da je ovo prvi slučaj samoubistva u ovoj višespratnici.

Izvor:Kurir.rs/Dnevnik
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter