Izvor:
16.06.2017 u 03:00
0

UŽAS U NIŠU: Otac troje maloletne dece pokušao da siluje dečaka!

Šokirani dečak je o svemu što je video obavestio roditelje, a oni su alarmirali policiju pa je seksualni predator uhapšen.

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Dušana T. (50) iz ovog grada kojom ga tereti za pokušaj obljube trinaestogodišnjeg dečaka.

Stravično iživljavanje dogodilo se 30. maja 2015. kada ga je pedofil, iskoristivši poverenje mališana, kojeg je poznavao , nagovorio na seksualni odnos.

Njih dvojica su zajedno išli ka naselju Brzi Brod, Dušan je čavrljao se dečakom da bi mu zatim kazao “Ajde, ako hoćeš, ovo – ono …” mišljavši pri tome na seksualni odnos. Kako je ustanovljeno tokom istrage, naivni mališan je pristao na nečasnu ponudu pa su počeli da traže mesto gde bi mogli da obave polni čin.

Skrenuli su sa glavnog puta na puteljak ka jednoj njivi, a zatim se sklonili iza žbuna kako bi izbegli poglede prolaznika. Manijak je tada skinuo pantalone i donji veš a zatim je nagovorio dečaka da učini isto. Kako se navodi u optužnici, Dušan je onda stao iza trinaestogodišnjaka koji je ka njemu bio okrenut leđima i nalazio se u polusavijenom položaju i pokušao da prodre svojim polnim organom u analni otvor maloletnika.

Međutim, ono najgore sprečio je brat dečaka koji je krenuo da ga potraži jer se zabrinuo što još nije stigao kući. Pedofila je zatekao neposredno pre nego što je uspeo da ostvari svoju nameru i odvukao brata. Šokirani dečak je o svemu što je video obavestio roditelje, a oni su alarmirali policiju pa je seksualni predator uhapšen.

Dušanovo delo je još gnusnije jer je i sam otac troje maloletne dece Suđenje za obljubu deteta u pokušaju zakazano je za 19. jul. Niški sudovi izriču veoma stroge kazne seksualnim zlostavljačima dece. Tako je Gradimir V. (58) januara ove godine pravosnažno osuđen na 10 godina zatvora jer je napastvovao četvorogodišnju ćerkicu. Sedam godina dobio je Srđan D. (51) jer imao seksualne odnose sa dvanaestogodišnjom komšinicom.

Najstariji osuđeni pedofil je Vlastimir M. (67) iz okoline Svrljiga koji je silovao i podvodio šesnaestogodišnjakinju. On je na sudu pokušao da skine gaće da bi pokazao da je polno nemoćan. Njemu je za ovo delo dosuđeno šesnaest i po godina.

Telegraf
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter