Izvor:
17.06.2017 u 14:11
0

UDES NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Prevrnuo se autobus!

U saobraćajnom udesu autobusa i kamiona koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio sinoć, oko 23 sata, u selu Tavnik na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Čačak, srećom niko nije nastradao, a kako nezvanično saznajemo povređeni su vozač i suvozač autobusa novopazarske registracije.

Prema nezvaničnim informacijama, udes se dogodio kada je autobus novopazarske firme "Braća Mulić" koji saobraća na relaciji Novi Pazar – Subotica, krećući se iz pravca Kraljeva ka Čačku posle "kontakta" sa kamionom, takođe novopazarske registracije, koji je išao iz suprotnog smera, sleteo sa puta i prevrnuo se na bok.

Tom prilikom povrede su zadobili vozač i suvozač autobusa zbog kojih su preventivno prebačeni u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu, dok jedini putnik, koji je spavao u momentu udesa, nije povređen.

Saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u kratkotrajnom prekidu zbog uviđaja koji su obavili pripadnici kraljevačke saobraćajne policije.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter