Izvor:
17.06.2017 u 14:59
0

NEĆE DA SE KLACKA: Roganović hoće avionom u zatvor!

Crnogorac Vladimir Roganović, koji je uhapšen u maju u Beogradu da hitno postupi po zahtevu za ekstradiciju Crne Gore i izruči da susednoj državi.

Lalp saznajemo, Crna Gora je za njim raspisla poternicu zbog presude kojom je osuđen na godinu dana zatvora za nedozvljeno držanjae oružja.

– Rekao je da želi da što pre bude izručen, ali je imao samo jedan zahtev – da ne bude izručen automobilom ili maricom, "jer ne može da se klacka" nekoliko stotina kilometara, nego avionom. Predložio je čak da sam plati kartu, "jer mu to nije problem" – otkriva sagovornik.

Kurir
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter