Izvor:
18.06.2017 u 16:30
0

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Uhapšena trudna Srpkinja u Italiji!

Trudna Srpkinja J. D. (31) uhapšena je u Italiji zbog krađa, a lisice na ruke su joj stavljene kad se kao gost prijavila u hotelu u mestu Dijano Marina.

Kako prenose italijanski mediji, ona se u Italiji krila pune dve godine otkako je za njom raspisana poternica.

– Devojka je s porodicom došla u lokalni hotel, u kojem se prijavila za prenoćište. Na recepciji je ostavila pasoš, koji je unet u sistem na kompjuteru. Kako je hotelski kompjuter povezan sa sistemom italijanske policije, registrovao je da se njeno ime nalazi na listi osoba za kojima je raspisana poternica – prenose mediji.

Munjevitom akcijom policije trudnica je uhapšena kad je s porodicom krenula u šetnju ka lokalnoj katedrali.

– Sve se desilo u nekoliko minuta, Srbi su stigli samo da ostave stvari u sobi i krenu u grad. U policiji je utvrđeno da je rimsko tužilaštvo za njom raspisalo poternicu 2015. i da je od tada bila u bekstvu – navodi se u medijima.

J. D. je bila akter brojnih krađa na relaciji Rim-Venecija-Milano-Torino, za koje je osuđena na četiri godine, sedam meseci i 20 dana zatvora.

Tanjug
Foto: blogs.lawyers.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter