Izvor:
18.06.2017 u 19:55
0

Zaplena na Batrovcima: Policija pronašla veliku količinu marihuane!

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je na graničnom prelazu Batrovci prema Hrvatskoj u toku akcija zaplene veće količine droge.

Kako je saopštio MUP, Stefanović je tokom razgovora s pripadnicima Uprave granične policije na prelazu Horgoš prema Mađarskoj podsetio da je juče na tom prelazu zaplenjeno 30 kilograma marihuane.

"Oni danonoćno rade, kako se ovde ne bi stvarale velike gužve, koje se tek očekuju u julu i avgustu. Na ovom prelazu smo juče imali i zaplenu narkotika, a u ovom trenutku je u toku još jedna akcija granične policije na prelazu Batrovci i u pitanju je veća količina droge. Sve to govori da u graničnoj policiji rade iskusni profesionalci koji znaju svoj posao", rekao je ministar.

On je pohvalio "posvećenost i profesionalizam pripadnika granične policije koji kroz svakodnevni operativni rad štite državnu granicu, sprečavaju ilegalne prelaske i pomažu migrantima, za šta ceo svet Srbiji odaje priznanje".

Govoreći o funkcionisanju prelaza Horgoš tokom letnje sezone i merama koje će biti preduzete kako ne bi dolazilo do većih gužvi, Stefanović je najavio da je u toku nabavka novih uniformi, ali i da će se u narednom periodu raditi na nabavci dodatne opreme i tehnike koja će pomoći pripadnicima Uprave granične policije u svakodnevnom radu."Razgovarali smo o onome što su najveći problemi i kako možemo da pomognemo jedinicama granične policije da budu efikasnije i bolje opremljene", rekao je ministar.

On je dodao da će za nekoliko dana, početi akcija pružanja obaveštenja vozačima koji su u tranzitu kroz Srbiju o pozivnim brojevima hitnih službi, saobraćajnim upozorenjima i mogućnostima da na jednostavan i brz način strani državljani, ali i gradjani Srbije, prijave eventualne slučajeve koruptivnog ponašanja, daju žalbe ili pohvale na rad policijaca, kao i da prijave ostala krivična dela koja uoče ili im se dogode u toku putovanja.

kurir.rs
Foto: MUP

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter